maanantai 4. marraskuuta 2013

Loppukesän vaatehankintoja

Lähellä kesämökkiä on muutamia sisustusliikkeitä, joista Zoom Design on ehdottomasti yksi kesän must paikka käydä. Täällä kaupassa tuntuu olevan usein kivoja vaatteita, erilaisia mallistoja tunnetuilta merkeiltä sekä äärimmäisen ystävällinen asiakaspalvelu.
Tuntuu myös, ettei jää epämiellyttävä fiilis, vaikka ei aina mitään ostaisikaan vaan ihailisi vaan.

Ennen heidän uudempaa liiketilaa siellä oli meneillään alennusmyynti, joista mukaamme tarttui muutama käyttövaate sekä minulle että miehelle.

Todella harvoin shoppailemme yhdessä, ja tällä mökkireissun yhteydessä olevalla ostos piipahduksella olimme koko perheen vahvuudella mukana. 3 alle kouluikäistä lasta pitivät huolen siitä, ettei aikaa fiilistelyyn shoppaillessa ole vaan nämä valinnat tehtiin aika kiireessä, mutta ovat osoittautuneet todella onnistuneiksi valinnoiksi.
















Tästä Lexingtonin kassista tuli minulle todella mieluinen. Siinä on minulle kesän värit, navy väritys, joka piti minut viimeiseen asti kesässä kiinni. Kun muutama viikko sitten joudin ottamaan syksy & talvi vaatteet esille, lähti kesäkassi talvi unille odottamaan ensi kesää.
















Gantin paidassa on nätit rypytykset nappilistan vieressä

























Toiselle puoliskolle jäi haaviin enemmän tällä kertaa

Lexingtonin farkut, takki ja collegehousut, jotka ovat olleet koko syksyn tehokäytössä









Gantin kesäshortsit, jotka jäävät odottamaan taas ensi kesää







Ensi kesän mökkireissuja odotellen











 






















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti