torstai 21. marraskuuta 2013

Iittalan Vitriini, korut tallessa

Korut- pidän päivittäin korvakoruja ja sormuksia, mutta illalla viimeisenä otan ne pois ja aamulla ensimmäisenä laitan ne takaisin, sillä en voi nukkua niiden kanssa.

Käsiä pestessä saatan myös ottaa sormukset hetkellisesti pois ja muutaman kerran ne ovatkin unohtuneet julkisiin vessoihin, mutta aina olen saanut ne pelastettua.

10 vuotta sitten sain silloiselta poikaystävältäni, nykyiseltä mieheltäni joululahjaksi korvakorut, jotka olivat niin mieleiset, että käytän niitä lähes päivittäin. Sormukset ovat samalta saajalta, eli kihla - ja vihkisormus, jotka myöskin ovat olleet sormessa kohta saman ajan. Kaikki valkokultaa.

Näitä kaikkia on myös muutaman vuoden välein uudelleenrodinoitu kultasepän liikkeessä.

Kun niin usein tulee koruja otettua pois ja laitettua takaisin, täytyy olla onnekas, etteivät ne ole vuosien varrella hävinneet.

Viime viikolla päätin, että on aika hommata koruille paikka kotona, jossa ne varmasti säilyvät. Olin jo pidemmän aikaa katsellut Iittalan vitriiniä tähän tarkoitukseen ja täytyy sanoa, että tuntuu hyvältä, että ne on noinkin hienossa paikassa turvassa, minulle tärkeät esineet. Valitsin pienemmän koon ja halusin kirkkaan, jonka läpi näkee helposti, mitä vitriini sisältää.

Minusta tässä on onnistunut muotoilu ja Iittalan Vitriini onkin saanut kansainvälisen iF muotoilupalkinnon.

Ensi vuonna se tärkein näistä koruista saavuttaa 10 vuoden iän ja sen kunniaksi olen saanut tehtäväkseni löytää uuden sormuksen toiseen käteen sitä juhlistamaan.

Se kuulostaa mieleiseltä asialta ja sitä voisi alkaa pikkuhiljaa miettimään, minkälainen se tulisi olemaan.









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti