sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Kosmetiikka täydennystä

Muutaman kerran vuodessa täydennän kosmetiikka varastojani.

Kosmetiikka on sellainen, joka joko vie mennessää ja sitä on paljon purkkia ja purnukkaa varastoissa tai sitten on niitä maltillisemmalla linjalla olevia, joilla ei juurikaan ole ylimääräisiä purkkeja vaan olemassa olevat ovat teho käytössä ja käytetään loppuun ennen uuden hankkimista.
Kuulun jälkimmäiseen kategoriaan.

Olen aika merkkiuskollinen ja pitäydyn tutussa ennemmin kuin kokeilen paljon eri tuotteita jonka päätteeksi koti pursuaa ei niin nappiin menneitä kosmetiikka ostoksia

Itseasiassa, jos katsoo kosmetiikka tuotteiden voimassa olo päivän, se on aika lyhyt, melkein maksimissaan vuosi tuotteesta riippuen. Silti väitän, että useimmat purkit kestävät pidempään kuin niiden voimassa olo aika ja itsekin käytän purkin loppuun saakka vaikka ns "parasta ennen suositus päivä olisi jo mennyt".

Tuoksut ovat niitä, joissa usein suosin 30 ml purkkeja. Sekin kestää minulla käytössäni aika pitkään.

Ihonhoitotuotteita tuli tällä kertaa Dermalogica:lta.
Itse kuulun niihin, jotka kosmetologilla tai kampaajalla selittää, että kyllä niitä tuotteita on, mutta niiden käyttö välillä jää vähäisemmälle.

Minulle uutena tuotteena tuli Dermalogica Skin Prep Scrub, helppo kuorintavoide jota voi käyttää esimerkiksi suihkussa käydessä.
Tämä vaikutti niin helpolta jokapäiväiseltä rutiinilta, että tämä voisi hyvinkin toimia arjessa.
Kunnon kerran viikossa kuorinnat ja naamiot kun tuppaa unohtumaan.

Dermalogica Skin smoothing cream on taas voide, jota käytän aamuin illoin ja se toimii minulla, varsinkin näin talvi aikaan, kun iho on pintakuiva.Tämä on ollut käytössä jo vuosia.
















Kosmetiikka puolella täydennystä tarvitsin meikkivoiteen alle. Guerlain:in  meikin pohjustus geeli Guerlain Me´te´orites Perles on ollut siinä luottotuotteeni, joka toimii hyvin normaalille ja sekaiholle pitämään meikkivoiteen paikallaan arkena. Jos tarvetta on hieman juhlavampaan iltaan, käytän meikin pohjustuksessa Guerlain Lór meikin pohjustus geeliä, joka sopii kaikille ihotyypeille.















Tummiin  silminalusiin olen vuosia käyttänyt YSL:n valokynää. Tämä on jäänyt käyttöön enemmänkin tottumuksesta.















Meikki voiteena minulla on nyt muutaman vuoden ollut käytössä Guerlain:in Lingerie De Peau.
Tutustuin Guerlain meikkivoiteisiin kokeilemalla ensin Guerlain Parure Aqua ja Guerlain Parure Extreme tuotteita, joihin ihastuin heti, ne kun pysyivät iholla hyvin koko päivän ja värit olivat  luonnollisia. Kun markkinoille sitten saapui Guerlain Lingerue De Peau, jäi tämä minulle pysyväksi tuotteksi käyttöön, tämä kun sulautuu ihoon kuin itsestään ja jättää luonnollisen päivetyksen.

Nyt voi olla, että vuosien varrella on tullut taas uutta tuotekehitystä taas näidenkin saralla ja voisi olla aika kokeilla jotain uutta. Toisaalta jos on vihdoinkin löytänyt tuotteen, mikä toimii, niin miksi sitä hyvää olisi syytä alkaa vaihtamaan.

Vanhan tottumuksesta mennään siis näillä.







 








 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti