tiistai 14. tammikuuta 2014

Lastenvaatteita alesta pienelle pojalle

Kahden tytön jälkeen kun kolmas lapsemme olikin poika, on meillä jouduttu ostamaan lastenvaatteita, jotka menisivät myös pojalle.

Kun tytöt olivat pieniä, suosin paljon ruskeata väriä herkemmän vaaleanpunaisen ja valkoisen kanssa joka sai äitini ihmettelemään, miksi puen tytöt 2000 luvulla ruskeaan väriin kun nyt on vaihtoehtoja, joita nähtävästi silloin 70- luvulla ei niin paljon ollut.

Pojan syntymän myötä tyttöjenkin värimaailma on enemmän muuttunut sininen - harmaa linjalle, mutta tässä kohden kun vauvasta on tulossa taapero, pitää aika-ajoin tehdä kaappiin täydennystä, jotka omalla kohdallani usein ajoittuvat ale aikaan.

Olen huomannut, että pojan kanssa ollaan selvitty huomattavasti pienemmällä vaate varastoilla kuin tyttöjen kanssa, jossa vaatteita on moneen lähtöön; mekkoa, hametta, legginsiä, sukkahousua, mekkotakkia jne.
Pojan kanssa ollaan menty tyyliin paita & housut linjalla ja ollaan pärjätty todella hyvin.

Ohessa kaikki ale löydöt, jotka ovat käyttövaatteita tarpeeseen tälle vuodelle, värimaailma on aika sini / harmaa painotteinen




























Suurin osa on H&M:sta















ja osa Stockan alesta, mm Benetton ja Bogi ja Name It






















Ohessa kolmet eri siniset housut koossa 86-92 cm, valmistajilla on siis eroa vaatteiden koon ja tässä suhteen erityisesti lahkeen pituuden suhteen

vasemman puoleiset housut Name it 92 cm
keskimmäiset housut Bogi 86-92 cm
oikeanpuoleiset housut Benetton 90 cm























Loppuun vielä yksi Timberland ihanuus, jonka poika sai kummeilta 1 v lahjaksi.
Pirteä lisäys väriskaalaan!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti