sunnuntai 22. joulukuuta 2013

la Case de cousin Paul - fancy lights

Joulun valaistuksella jatketaan.

Viime vuonna ihastuin "Paul serkun" jouluvaloihin ja löysin vaalean setin, joka sisältää erivärisiä vaaleita palloja. Näitä vilahteli viime vuonna eri blogeissa tiuhaan tahtiin.

Se mikä silloin hieman harmitti oli setin kokoaminen, jossa jokaiseen palloon piti tehdä erikseen pieni reikä, jonne itse valo laitetaan sisään. Valittu värisävy on sellainen, jota voisi hyvinkin pitää päällä läpi vuoden, ei pelkästään jouluna

Tänä vuonna näitä ei ole sitten juuri näkynytkään myynnissä.
Ranskalainen la Case de cousin Paul yritys ilmoittaa jälleenmyyjäkseen Suomessa edelleen Stockmann tavaratalon, mutta heidän tämän joulun valikoimissa näitä ei enää löytynyt.

Sen sijaan näiden valojen tilaaminen suoraan Ranskan maalta näyttäisi olevan mahdollista Suomeen. Itse en ole vielä testannut, miten lähetyspuoli toimii. Sen sijaan huomasin, että heillä on palvelu, jossa voi itse suunnitella oman setin valitsemalla halutun koon, valitun määrän palloja sekä toteuttaa halutun järjestyksen väreineen valojonolle.

Syksyn aikana olen Suomessa törmännyt muutamassa sisustusliikkeessä myös happu lights merkkiin, jolla näyttäisi olevan samankaltaisia valoja myynnissä.Mielessä on nimittäin käynyt hieman värikkäämmän setin hankinta lastenhuoneeseen.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti