torstai 19. joulukuuta 2013

Woodnotes K-tuoli design by Harri Koskinen

Olin ihaillut Woodnotesin K-tuolia jo vuosia- mutta kun viime vuonna istahdin Woodnotesin pyörivään K-tuoliin, se oli rakkautta ensi silmäyksellä ja haave sellaisesta tuolista omaan kotiin jäi kytemään mieleen. Haaveena on ollut, että uuteen asuntoon niitä tulisi kaksi kappaletta.

Syksyllä ennen muuttoa väliaikaisasuntoon, myimme melkein kaikki huonekalut, jättäen käyttöön vain välttämättömimmät tarkoituksena sitten uusia kalusto uuteen asuntoon.

Kun syksyn Stockan hulluille päiville pyörivä K-tuoli tuli tarjolle, otimme varaslähdön huonekalujen hankintaan ja kaksi pyörivää kapeaa k-tuoli yksilöä lähti tilaukseen.

Tuolin design on yksinkertainen ja toimiva. Kangas on elävä ja kaunis.

Kun ne pari viikkoa sitten saapuivat, rakkaus niitä kohtaan vaan vahvistui ja mietin miten olenkaan voinut elää ilman tuolia, joka ei ole pyörinyt, on se vaan niin kiva ominaisuus, eikä vain aikuisille, sillä lasten sydämet tuoli valloitti saman tien. Tämähän on pienten lasten toiveistuin kun siinä voi pyöriä ja kiikkua.

Ihanne tuolin väri olisi ollut puhtaan valkoinen, mutta kolmen alle kouluikäisen lapsiperheessä realiteetti tuli kuvioihin ja valitsimme grafiitin harmaan, johon on mielestäni myös hyvin kaunis väri.

Kun lapset kasvavat isommiksi, voimme miettiä, jos ostamme irtopäälliset, sillä päälliset ovat tosiaan irroitettavat ja niitä on myös mahdollisuus ostaa erikseen.

Tuolin metallinen laippa hieman mietityttää, että miten se tulee kestämään elämää lapsiperheessä ilman suurempia naarmuja ja kolhuja.
Sen siis arki tulee näyttämään.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti