keskiviikko 28. toukokuuta 2014

Kitchen Aid Artisan monitoimikone Wedding edition

Keväällä toteutin yhden pitkäaaikaisen haaveeni kun kotiin saapui Kitchen Aid Artisan yleiskone Wedding Edition mallin värissä helmihuurre.

Kitchen Aid artiasan laitteet ovat tunnettuja siitä, että niiden runko on tehty vahvasta
täysmetalli rakenteesta.


Tämän yleiskoneen koko on 4,8 l ja riittää hyvin meidän perheen tarpeisiin.

Koneet ovat todella ammattimaisen oloisia ja kone itsessään on massiivinen ja painaa 12 kg.
Koska kyseessä on kone, jota ei käytetä päivittän, piti sille myös hommata suojahuppu, ettei laite keräisi itseensä pölyä.


Pakettiin kuului lankavispilä, taikinakoukku, sekoitin ja 4,8l huurretty lasikulho, joka muissa väreissä on metallinen kulho.Laitetta on hyt testattu muutamaan kertaan ja olen hankintaan tyytyväinen.
Kuten useimmissa keittiön laitteissa, jos ne ovat kaapissa, valmius niiden käyttöön ottoon kasvaa kuin jos ne ovat esillä keittiön tasolla.

Tämä yksilö on sen verran nätti, että se tulee näillä näkymin uuden talon keittiöön esille.

Tässä on nyt vuoden päivät vierähtänyt kun ensimmäisen postauksen tein ja täytyy sanoa, että viime vuonna näihin aikoihin meillä ei ollut tietoa omakotitalon rakentamisen ajankohdasta eikä mökin ostosta. Vuoden aikana olemme myös muuttaneet nyt kahdesti,  aloittaneet mökin remontoimisen sekä talon rakennus projektin.

Näillä näkymin näyttää siltä, että tulevasta blogivuodesta tulee myös tapahtumarikas kun edellämainittuja asioita toteutetaan

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti